kost tegenexpertise

Wat kost een tegenexpertise?

Wanneer een auto-expert aanstellen?

 

Afspraak maken

Betaling van de Expertise

Tegenexpertise

Wanneer u een tegenexpertise wenst uit te laten voeren, is het belangrijk dat dit snel gebeurd. Uw voertuigen mag best nog niet hersteld zijn. Hierdoor kan de schade tegensprekelijk onderzocht worden.

Klik op de link bovenaan, laat uw telefoon nummer achter en wij nemen contact met u op.

Hoeveel kost een tegenexpertise? Eerst en vooral is het belangrijk dat u nakijkt of u de optie rechtsbijstand heeft bij uw verzekeraar, indien zo dient u deze aan te spreken. Bij de rechtsbijstand dient u een tegenexpert voor te stellen om de expertise uit te voeren.

De kosten worden dan gedekt door uw rechtsbijstand verzekeraar. Indien u geen rechtsbijstand in de polis heeft kan u ons in privé opdracht gelasten, de kosten worden dan op voorhand besproken.

Tijdens de tegenexpertise onderzoekt en analyseert de tegenexpert diepgaand specifieke gevallen van garantie, koetswerkschade, schade aan de koppeling, versnellingsbak of de motor. Hij bepaalt de oorzaak en legt de aansprakelijkheid vast. Het schadebedrag wordt correct vastgesteld.

Bij menig tegenexpertise dient de fabrikant betrokken te worden. Het is immers mogelijk dat een gebrek van het product aan de basis ligt van de schade.

Wanneer tegenexpertise

Type voertuigen en plaats Ervaring en erkenningen

van tewerkstelling

- Wanneer u het niet eens bent met het verslag van de tegenexpert bij ongevalschade.

- Wanneer u uw wagen binnenbracht bij een hersteller en u plots grote schade heeft. - Wanneer u onafhankelijk technisch advies wenst.

- Wanneer u ten onrechte werd aansprakelijk gesteld voor de schade aan uw lease -of huurwagen zoals meest voorkomend de koppeling en de motor.

Wij voeren tegenexpertise uit op alle type voertuigen.

Wagens, vrachtwagens

Motoren, bromfietsen

(Elektrische) fietsen.

De expertise worden uitgevoerd over het hele Belgische grondgebied en Groothertogdom Luxemburg.

12 jaar ervaring in diagnose techniek.

Onze onafhankelijke experten zijn erkend door het instituut der autoexperten IAE en Assuralia, de wetgeving bepaald door de Federale overheid.

TECH-EXPERTISE

tech-expertise Copyright @ All Rights Reserved